despre_image

Despre Fotograf

Fascinatia pentru tehnica fotografica si creatiile care rezulta din ea m-a urmarit dintotdeauna. Am inceput sa experimentez pe propria-mi lentila moderna arta a fotografiei, testand, documentandu-ma si urmarind indeaproape creatiile celor care pot fi numiti deja “clasici” ai fotografiei.

De la statutul de hobby a trecut la cel de meserie, cu pasi marunti si repezi, iar combinatia dintre util si placut ma face sa cred ca sunt unul dintre norocosii care si-au gasit vocatia in viata. Sunt un om dedicat fotografiei, incerc sa invat in fiecare zi lucruri noi si sa gasesc noi moduri prin care pot imbina pasiunea mea cu necesitatile clientilor, pentru a le oferi de fiecare data imagini cat mai reusite. In relatia cu oamenii cu care lucrez, tin foarte mult la sinceritate, la stabilirea unei relatii cat mai prietenoase, bazate in primul rand pe comunicare, deoarece numai asa rezultatul final va fi pe masura asteptarilor. Pentru mine, a fi fotograf profesionist inseamna, in primul rand, respectarea termenelor limita, o colaborare cat mai apropiata cu
cei care apeleaza la serviciile mele si intelegerea si respectarea dorintelor lor.

Creativitatea si originalitatea sunt atuurile pe care ar trebui sa le aiba un fotograf profesionist. Pentru realizarea fotografiilor, folosesc echipament de calitate profesionala, la care se adauga cunostintele avansate de prelucrare a imaginilor digitale pe calculator, pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate. Si pentru ca o fotografie face cat o mie de cuvinte, am sa va las sa apreciati singuri rezultatele muncii mele, urmarind galeriile foto de pe site.